SNAP Nutrition OOH SNAP! Protein Bar - Caramel/Pretzel

€14,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Uitverkocht!

De nieuwe Snap repen in één woord: AWESOME! 

Ze zijn dan ook bijna te goed om waar te zijn. De crunchy bite, de voedingswaarde, het plezier van elke hap, de heerlijke smaak en de rijkelijke voldoening. Dat deze voedingswaarde en ingrediënten tot zo'n weldadige smaak en textuur kunnen komen is inderdaad bijna niet te geloven. 

Ok, we zijn het met je eens, dit klinkt inderdaad te goed om waar te zijn. Ze hebben ook een klein nadeel...  Ze zijn echt verslavend lekker! Probeer het maar eens bij 1 reep te houden. Gelukkig bevatten ze maar 3 gram suikers en minder dan 200 kcal per reep. Tel daar de 10 gram vezels en 15 gram hoogwaardige eiwitten bij op en enig schuldgevoel verdwijnt geheel gerechtvaardigd als sneeuw voor een heerlijk schijnend zonnetje als je besluit om er nog één (of meer) te nemen. 


De Smaak

Over de smaak raken we maar niet over uit gepraat. Ken je die repen die een beetje taai zijn, waar je op blijft kauwen, die je kan verwarmen om ze zachter te maken, dat zijn de nieuwe Snap bars dus duidelijk niet. Je zult deze repen ook nooit meer kopen als je eenmaal een hap hebt genomen van de Snap bars. De Snap bars bevatten onder andere rijstcrisps die de repen een heerlijk luchtig en crunchy bite geven. De welbekende slogan, ze smaken zoals ze kraken, zou hier niet eens zo heel ver van z'n plaats zijn. 

Voldoening

Ondanks dat je na één reep een bijzonder sterk  gevoel zal moeten trotseren van niet nog één (ach, waarom ook niet, enjoy them!), geeft 1 reep al een lekkere voldoening. En dat met maar 190 kcal. 

De Snap repen zijn hiermee een perfecte oplossing voor de lekkere trek of een snelle lichte maaltijd. 

SNAP BARS Oplossingen

Snij ze in kleine stukjes en eet ze tijdens een film als geheel verantwoorde en vooral vreselijk lekkere snack. Of doe ze door de yoghurt of havermout voor een heerlijk voedzaam ontbijt zoals je hem nog nooit hebt gehad. Of maak er een lekkere kwart taart (lees hier het recept). 


Ervaringen

Nog niet helemaal overtuigd? Lees deze gebruikerservaringen maar eens. 

Onwerkelijk lekkere repen

Ik kan er maar niet van afblijven, wat een onwerkelijk lekkere repen zijn dit zeg! Gelukkig maar 190 kcal per reep, dus zonder schuldgevoel !

Hung 
Nederlands Kampioen Mens Physique

 

Ontzettend crunchy en fijne macro's

De Snap Bars van Snap Nutrition doen hun naam eer aan! Ontzettend crunchy en fijne macro's. Zelf voeg ik ze graag toe aan mijn havermout zodat ik in de ochtend word voorzien van eiwitten. Buiten dat maakt het mijn ontbijt veel lekkerder!

Charell Smits 
IFBB A Atlete

 

Top product

Jaa eindelijk een een bar die heerlijk is van smaak en hoog is aan eiwitten en laag is in suikers. Ik neem nooit meer een andere, top product

Jonathan Molina 
IFBB A Atleet

 

Ik kan ze blijven eten

De afgelopen jaren heb ik misschien wel honderden verschillende repen geproefd, maar geen enkele komt in de buurt van de Snap bars qua smaak en voedingswaarde. Ik kan ze blijven eten, de smaak verveelt nooit.

Kevin van Elswijck 
Personal Trainer 
IFBB A Atleet
Winnaar JB Cup Mens Physique

 

Gevaarlijk lekker!

De protein bars van SNAP zijn lekker crispy en hebben een heerlijke smaak. Wie is er nu niet gek op vanille/marshmallow? Bovendien zijn de repen laag in kh en eiwitrijk waardoor het gemakkelijk in je macro's past. Ik zou zeggen zeker de moeite waard om te proberen. P.S. ze zijn wel gevaarlijk lekker!

Marly Nooyen 
Lifestyle Coach & Personal Trainer

 


Een heerlijke crispy bite

Ik heb op de FIBO alleen maar positieve reacties gekregen van de enorme hoeveelheid bezoekers die de Snap Bars kwamen proeven. Niet die chemische smaak zoals je vaak proeft bij veel proteine bars, maar de lekkere identieke smaak van marsmallow en vanille met een heerlijke crispy bite. Laag in calorieën en ook nog eens bomvol proteïne. Handig voor onderweg, bij tijdgebrek om een maaltijd te maken of gewoon om verantwoord heerlijk te snoepen. Ik zeg probeer het gewoon 1 keer uit en zult het 100% met me eens zijn!

Dennis Bennik  Tomé

Kan niet wachten!

Tijdens de FIBO voor het eerst geproefd, wat een lekkere reep zeg! Nu zit ik nog in mijn wedstrijdvoorbereiding, maar straks is dat het eerste wat ik ga doen, die repen bestellen.

Vivienne Lipman
IFBB Bikini Atlete 

Echt een aanrader

Het is letterlijk de meest luchtige, knapperige en lekkerste proteïne bar die ik heb gegeten... En ik heb echt heel veel verschillende repen geprobeerd! Echt een aanrader voor ieder die een gezonde tussendoortje wilt zonder zich erbij schuldig te voelen!

Stefan Zlatanovic
Mens Physique atleet
Coach & Personal Trainer 

De beste proteïne bar die ik ooit gehad hebt

De beste proteïne bar die ik ooit gehad hebt, hij is heerlijk van smaak, lekker knapperig en heerlijk luchtig, echt een top product

Ferry Rapmund
IFBB A Atleet
Winnaar Open Rotterdamse 

Laat je verbazen

Ooh Snap! De verhouding macro's tot smaak lijkt onmogelijk, maar het is echt zo! Laat je verbazen door deze heerlijke proteinbar die in elk dieet een flink lichtpuntje kan bieden!

Robin Lange
IFBB Atleet 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen