Muscletech Hydroxycut Pro Clinical

€14,95 €9,95
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Inhoud: 60 capsules

Hydroxycut Pro Clinical voor de beste prijs/kwaliteit verhouding!

Er zijn meer dan 95 miljoen verpakkingen Hydroxycut wereldwijd verkocht! Dat is ook niet zo vreemd want kijk eens naar de prijs en kijk eens naar de ingrediëntenlijst.

Als je snel en verantwoord je vetpercentage wilt laten zakken zonder een aanslag op je budget te plegen, dan is dit je fat burner!

Aanbevolen gebruik:

STAP 1: om uw individuele tolerantie te bepalen, gedurende de eerste drie dagen, beginnen met 1 Rapid-release tablet, innemen met een glas water driemaal daags, ongeveer 30 minuten vóór de drie hoofdmaaltijden. Geen tussendoortjes gebruiken na het eten of tussen de maaltijden door.

STAP 2: voor dag 4 en daarna, verhoog de portie naar 2 tabletten driemaal daags, ongeveer 30 minuten vóór de drie hoofdmaaltijden. Neem niet méér dan twee tabletten in een periode van 4 uur en/of zes tabletten in een periode van 24 uur. Niet gebruiken binnen 5 uur voor het slapengaan. Voor het beste resultaat Pro Clinical Hydroxycut ™ gedurende 8-12 weken gebruiken, in combinatie met een caloriearm dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Drink 8-10 glazen water per dag. Lees het gehele etiket vóór gebruik en volg de aanwijzingen op. Alleen gebruiken zoals aangegeven.

Let op: Hydroxycut Pro Clinical is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Raadpleeg bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen en/of andere stimulerende middelen altijd eerst een arts of apotheker. Niet gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen of bij gebruik van MAO-remmers. Raadpleeg in geval van twijfel altijd uw arts. Dit is een voedingssupplement en dient als zodanig gebruikt te worden. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet de aanbevolen dosering overschrijden.

Voedingswaarde:

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen