Musclepharm BCAA 3:1:2

€19,90
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Uitverkocht!
BCAA's in de speciale 3:1:2 verhouding, natuurlijk van Musclepharm!

Je lichaam maakt zelf geen BCAA's aan waardoor veel sporters ervoor kiezen BCAA's in supplement vorm te nemen. Musclepharm biedt BCAA's aan in de speciale 3:1:2 vorm.

Musclepharm BCAA poeder kun je nemen vlak voor, tijdens (als je zwaar traint) en direct na de training. Het Musclepharm BCAA 3:1:2 poeder is heerlijk verfrissend van smaak!

Aanwijzingen BCAA 3:1:2

Consumeer 1 portie één tot 3 keer per dag. Voor optimaal gebruik tussen de maaltijden door innemen, 30-45 minuten vóór de training en/of onmiddellijk na de training.

Voor 215 gram poeder versie: een portie (2 lepels) gemengd met 300-360 ml koud water innemen. Consumeer 1 portie 1-3 keer per dag, als capsules.

WAARSCHUWINGEN BCAA 3:1:2:

Bewaren op een koele, droge plek. De dagelijkse dosering niet overschrijden! Raadpleeg voor gebruik een arts als je een medische aandoening hebt. Niet te gebruiken bij zwangerschap, het geven van borstvoeding of als u zwanger wilt worden. Buiten bereik van kinderen houden. Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Keuringsdienst van Waren en Medicijnen. Dit product is niet bedoeld om aandoeningen te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen.


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen