Completebody Illuminated Pre-Workout

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Inhoud: 300 gram

Completebody Illuminated Pre-Workout, geen training is meer hetzelfde!

Illuminated zegt het al! Verlicht je training met deze krachtige pre-workout formule. Haal zo het maximale uit je training! De Completebody Illuminated pre-workout bevat alleen de beste ingrediënten van de beste kwaliteit.

De Illuminated pre-workout is verkrijgbaar in de heerlijke smaak Framboos. Dit zonder toevoeging van onnodige koolhydraten of aspartaam.

Niet goed? Geld terug!

Wij leveren alleen de beste kwaliteit producten. Ben je niet tevreden? Als er niet meer dan 2 doseringen ontbreken kan je het product terugsturen binnen 14 dagen en ontvang het volledige aankoopbedrag retour!

Gebruik

Mix 8 gram Completebody Illuminated Pre-Workout op in 250ml water. Neem dit product bij voorkeur 15 tot 30 minuten voor de training. Start eventueel met een halve dosering.

 
Ingredienten

Beta alanine, L-arginine, L-citruline, mineralen, Taurine, L-tyrosine, cafeïne anhydraat, vitaminen, framboos smaakstof, silicium dioxide, sucralose, karmijn.

Allergie informatie

Geen bekende allergenen. 

Waarschuwing

Dit product bevat cafeïne. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosering. Niet geschikt voor zwangere en borstvoeding gevende vrouwen. Voedingssupplement met zoetstoffen.

Bewaren

Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

| Raymond 12-06-2017 15:20

Ik gebruik de preworkout voor (kick) box training. De pre workout zorgt voor de juiste gebalanceerde boost die ik tijdens de training nodig hebt. concentratie verhogend. Ik heb diverse preworkouts geprobeerd, maar geen haalt het bij deze. ook geen last van de preworkout na de training. werkt helemaal top! erg tevreden, jammer dat dit product nu pas op de markt is. Ik had het graag al eerder gehad ;-) Keep up the good work!

| Nick 05-05-2017 13:19

De smaak is zeer goed.

Veel verschillende pre-workouts gehad maar na inname merk je gelijk de pomp
Ben er net mee begonnen en nu ook de juiste hoeveelheid bepaald voor de training
Zeker een aanrader.

| Stephanie 05-05-2017 11:09

De smaak Framboos is lekker. En de pre work out doet zeker zijn werk. Werkt snel na inname.

| Wesley 29-04-2017 15:26

Ik gebruik met grote regelmaat pre-workout en wissel regelmatig van merk. Hierdoor merk ik er vaak weinig van. Daar is met deze pre-workout verandering in gekomen. Hij werkt snel in en tijdens het trainen verzuurde ik veel minder snel dan gewoonlijk. De smaak is ook erg lekker, in tegenstelling tot de meeste pwo geen wegtrekkers tijdens het drinken!

4.75 sterren gebaseerd op 4 beoordelingen